ByLine

ByLine
Følg meg på min nye blogg

søndag 30. desember 2012

Bambus


Er blitt veldig glad i bambus,og spesielt møblene til Tine K er en favoritt. Fikk faktisk et nytt hjørnebord til jul som jeg hadde ønsket meg en stund. Men det er ikke bordet som er på bildet her. Her er det faktisk det lille hagebordet mitt som har flyttet inn for øyeblikket. Blir sikkert stående der til snøen forsvinner....

I dag begynte vi å flytte jula ut igjen. Juletreet begynte å miste en haug av nåler, og jeg var igrunnen ganske lei av å støvsuge de opp.  Litt julepynt gjenstår likevel, og det skal bli stående til nyttårsselskapet i morgen er over.


fredag 21. desember 2012

en anelse rødt
Jeg er ikke av dem som tar helt av med rød julepynt når
jula
 kommer.
Faktisk føler jeg liksom ikke det helt passer inn hos oss.
Men noe rødt har likevel funnet veien inn.
 Noen små
røde hjerter
 på trollhassel, som er et must i jula for meg.

torsdag 20. desember 2012

Snart jul

 Årets juletre er i hus, og her om dagen ble det også pyntet. Tidligere har vi alltid ventet til lille julaften med å pynte treet, men for ett par år siden ble det slutt på det.
Mye koseligere å pynte det litt tidligere synes vi.
I år er de tradisjonelle juletrelysene byttet ut med happy lights!
Jeg synes det ble veldig fint- Ikke minst gøy med litt forandring. Bare noen få dager igjen til den store dagen.
Nyt, nyt, nyt


onsdag 19. desember 2012

kakemenn

...er kanskje noe av det beste jeg kan få i jula. De første tegnene på at jula nærmer seg er for meg når julebrusen & kakemennene kommer i butikken.
I dag har jeg og gutta hatt en skikkelig deilig ettermiddag med baking.
Veldig stas i begynnelsen, men endte opp med at jeg og eldstemann stod og gjorde resten av jobben når de to minste ble lei....ca etter første brett.
Gode ble de i allefall, og det er fordi oppskriften jeg fant på bloggen til Kristin er den beste jeg har prøvd!!onsdag 5. desember 2012

velkommenInngangspartiet vårt har fått litt mer jul over seg. Fikk "streng" beskjed av eldstemann at vi måtte ha et tre med lys på utenfor! Så det måtte vi jo få til i helga! Enda mer julefølelse får en jo når snøen også er kommet.
Helt greit med snø så lenge den holder seg, og ikke blir slapsete!!
julebakst


Må innrømme at jeg ikke har disket opp med syv sorter til jul de siste årene.
Sannsynligvis kommer ikke det til å skje i år heller. Faktisk sliter jeg med å finne gøye småkaketing til jul.
Men disse cookies kjeksene har jeg allerede laget to omganger av.
De gikk ned på høykant hos både små og store. Supergode, med en miks av hvit sjokolade, mørksjokolade, havregryn og litt sitron. 

Vil gjerne ha tips til kaker eller julegodis som dere lager!!


lørdag 1. desember 2012

1.desember


Da var pakkekalenderen klar, og tre gutter har fornøyd åpnet hver sin pakke. Etter å ha sittet timesvis i fjor med å pakke inn gaver, tok jeg en enklere variant i år. Papirposer fra hobbybutikken var genialt til de to minste, som har fått kalenderen på en stige i ganga.Eldstemann på snart åtte år får en litt annerledes kalender enn de to minste.  Han har fått fotballkalender bestående av stort sett fotballkort. Men også litt andre fotballting, som bla fotballblad, blyanter, viskelær, plakat. I tillegg får han en bokstav ca annenhver dag. Når han åpner pakke 24 vil alle bokstavene utgjøre følgende ord:
N Y E   F O T B A L L S K O
(akkurat som om han ikke har nok av par fra før, men vi samler visst på fotballsko....)
Så da blir det fotballsko i pakken på morgenen den 24. desember.